banner image

Elsker du kjøtt? Eller er fisk din favoritt?

Publisert på: 13/12/18 Publisert av: Océane Bidault

Hos Fish & Cow i Stavanger kan du få begge deler. Spisestedet er et moderne brasseri, som valgte Purezza for å sikre en mer bærekraftig restaurantdrift.

- Vi lager klassiske retter på en ny og frisk måte, der maten har kort tilberedningstid. Råvarene er viktige for oss, og derfor endrer vi meny etter sesongene. Likevel er noen slagere alltid på plass: Burger, fiskesuppe, pizza og sjokoladefondant. Kun tilbehøret veksler noe til råvarer som entrecôte og indrefilet av okse, forteller daglig leder for Fish & Cow, Tommy Oppedal Raanti.

Brasseriet har både lunsj, à la carte og selskapsmeny.

Mer folkelig og avslappet

Fish & Cow ble startet opp av Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug. Idéen var å skape et supplement til deres første restaurant Tango.

- Kjartan og Aslak ville starte et folkelig spisested. Tango er mer up-scale. Mye av tanken rundt konseptet er at vi har retter tilberedt av både «fisk og storfe», som er «ytterpunktene» av det vi serverer, sier Raanti.

Men folkelig skal ikke gå på bekostning av kva litet og gode råvarer. Eller slik Kjartan Skjelde har beskrevet menyen hos Fish & Cow: «Maten du får hos oss er ærlig og ukomplisert- slik at du vet hva du får».

- Mantraet vårt er at vi skal levere kvalitet, kvalitet og enda mer kvalitet på alt: De beste råvarene i sesong, kontinuitet på matlagingen, og en avslappet og personlig service, sier Raanti.

Fish & Cow i Stavanger

Bedre vann til gjestene

Tommy Oppedal Raanti sier at Fish & Cow til slutt bestemte seg for å servere gjestene noe annet enn flaskevann og kranvann.

- Purezza-løsningen gjør at vi kan tilby gjestene våre det beste vannet, uten at de må betale mye for det. Tidligere hadde vi kun vann fra springen og flaskevann. Nå serverer vi bare Purezza, både med og uten kullsyre. Kvaliteten er helt klart bedre, og vi får variasjon uten flere engangsflasker, sier han.

I tillegg hadde brasseriet et ønske om å redusere bruken av engangsflasker, for å skape en mer bærekraftig profil. Det har en positiv, merkevarebyggende effekt, mener Raanti.

- Valget vi har tatt viser at vi bryr oss om miljøet ved å redusere bruken av engangsflasker. Dessuten benytter Purezza-tappetårnet seg av vannforsyningen i bygget, som betyr at vi bruker lokalt vann som filtreres og helles over på glassflasker. De kan brukes igjen og igjen. Alt dette passer bra med vår; «det enkle er ofte det beste»- mentalitet, sier Tommy Raanti

Nettside:

http://www.fishandcow.no/

Booking:

https://fishcow.dinesuperb.com/

Veibeskrivelse:

Er du interessert i å servere Purezza på ditt serveringssted?

Du kan nå finne Purezza på serveringssteder over hele Nord-Amerika, Europa og Australia. Nøkkelen til vår suksess ligger i det omfattende utvalget av Purezza-produkter som gjør det mulig for restauranter, kafeer, hoteller og konferansesentre å selge en bærekraftig vannløsning med positiv innvirkning på bunnlinjen.

Kontakt oss for å snakke med en Purezza-ekspert i dag for å finne det riktige produktet og tjenesten skreddersydd ditt serveringssteds behov.