Publisert på: 12/02/20 Publisert av: Mark Barber
Etter hvert som virksomheter over hele verden gjør driften sin mer bærekraftig, blir det stadig viktigere for kafeer, restauranter og hoteller å bli grønnere.
Publisert på: 15/01/20 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
God vin og god mat hører sammen. Men hva med vannet til vinen? Kan jeg drikke kullsyreholdig vann til all vin? Hva passer egentlig til rødvin eller hetvin? Vinkelner Heidi Iren Hansen…
Publisert på: 09/10/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
Smakfulle småretter inspirert av Østen. Men også taquitos som skal bidra til CO2-kutt. I år ble restauranten i Oslo det første spisestedet i verden med FN-anerkjennelsen «Climate…
Publisert på: 05/06/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
815 meter over havet gir Norefjell Ski & Spa deg opplevelser for alle sansene: Friluftsliv i storslått natur og avslappende spabehandlinger.
Publisert på: 24/04/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
Klassisk hotell i ny drakt: Hotel Norge i Bergen åpnet for første gang i 1885. I 2018 gjenoppstod hotellet med Purezza-restaurantvann på menyen.
Publisert på: 20/03/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
Restauranten ble først etablert som et bistro-konsept på Vika
Publisert på: 08/02/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
I over 20 år har Baltazar i Oslo levert folkelige, italienske kvalitetsretter til nordmenn.
Publisert på: 11/01/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
Topphem er gourmetrestauranten du har råd til å besøke også på en helt vanlig hverdag.
Publisert på: 13/12/18 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
Hos Fish & Cow i Stavanger kan du få begge deler. Spisestedet er et moderne brasseri, som valgte Purezza for å sikre en mer bærekraftig restaurantdrift.
Publisert på: 12/11/18 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei
I en tidligere lagerbygning langs Oslo havn, kan du få servert autentisk italiensk mat der fisk og skalldyr er stjernene på menyen. Flaskevann følte de ikke var bærekraftig nok,…