På bakgrunn av den pågående krisen har vi tatt alle forhåndsregler med tanke på våre ansatte og vår service. Vi har iverksatt tiltak for i størst mulig grad å forhindre spredning av smitte. Dette medfører at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før vi besvarer deres henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi klarer.

På grunn av stor pågang vedrørende COVID-19 oppfordrer vi våre kunder til å sende oss e-post istedenfor å ringe, da får vi logget saker mer effektivt og får gitt en enda bedre service og ivaretatt våre kunder på en best mulig måte.

Historien om Purezza

Siden oppstarten i 2013 har Purezza vellykket vokst og serveres nå på tusenvis av spisesteder i 15 land i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia.

Godt vann har alltid vært en viktig del av måltids-opplevelsen: Målsetningen med Purezza Premium Water var å tilby en vanndispenser-løsning som kan bidra til en enda bedre opplevelse for gjestene, som samtidig er funksjonell, brukervennlig og er estetisk.

Vår visjon, sammen med økende etterspørsel etter bedre vann-løsninger, motiverte oss til å skape Purezza Premium Water: En enkel, moderne vann-løsning og et bedre og mer bærekraftig alternativ til vanlig flaskevann. Purezzas dispenser-løsninger gjør det mulig å ta i bruk egen vannforsyning i bygget. Løsningen anvender det nyeste innen filter-teknologi, og gir forfriskende kaldt vann rett fra tappekranen - med eller uten kullsyre. Vi har i tillegg modeller som kan tilby romtemperert vann, for kunder som ønsker denne valg-muligheten.

Purezza Premium Water er et mer bærekraftig vann, men også renere og bedre filtrert enn tradisjonelle vanndispenser-løsninger og flaskevann.

Fortsatt benytter mange aktører seg av flaske-baserte, tradisjonelle vann-løsninger: De er ikke bare kostbare. Flaskevann er også lite tidsriktig, ineffektivt, skadelig for miljøet og ikke tråd med forbruker-trendene. Stadig færre forbrukere ønsker å benytte seg av flaskevann: Purezza Premium Water-rett fra vannforsyningen i bygget har derfor raskt blitt et foretrukket alternativ.

Vi i Purezza Premium Water er drevet av ønsket om å skape bedre innovative løsninger - og skape enda bedre opplevelser for våre kunder og deres kunder.

Vi er dedikert til målet: Å involvere alle våre ansatte i det pågående innovasjons-arbeidet med å utvikle nye og bedre produkter av høy kvalitet: Som kan tilby forfriskende, rent vann som smaker godt. Vår visjon er å være i front med å tilby det beste alternativet til flaskevann.

Hvorfor valgte vi navnet Purezza? Navnet er inspirert av tradisjonene og verdiene som kjennetegner italiensk kvalitet innen håndverk og design: Renhet, enkelthet og raffinement. Vi har forsøkt å ta med oss den italienske tankegangen i utførelsen av Purezza Premium Waters designkraner, vannkraner og glass – og alt av materiell.

Purezza musserende vannkran som blir brukt på en restaurant

Om Purezza-konseptet

Purezza Premium Water er en dispenser-basert bordvann-løsning: Våre premium dispenser-løsninger gir deg enkelt tilgjengelig vann – der foretakets egen vannforsyning i bygget kan anvendes som kilde. Purezza gir deg en estetisk, brukervennlig løsning – funksjonell kvalitet som tar i bruk den nyeste filter-teknologien for rensing av vann. Løsningen inkluderer i tillegg eleganta glass-karafler og drikkeglass som kan brukes om og om igjen: Vi er en komplett vann-løsning for Horeca- bransjen.

Vår visjon

Å være den ledende, mest innovative leverandøren av dispenser-vannløsninger for Horeca-bransjen i Norge og globalt.

Vår misjon

Å levere høykvalitets vann, som smaker godt og alltid er rent og forfriskende: Enten dine kunder vil ha vann med eller uten kullsyre, iskaldt vann eller romtemperert vann. Vi ønsker å fremme bærekraftige strategier og gode kundeopplevelser for Horeca-bransjen.

Purezza premium glitrende og stille vannflasker

Om moderselskapet Waterlogic

Waterlogic ble grunnlagt i 1992, og var et av de første selskapene som introduserte vannautomater tilkoblet vann-nettet (point-of-use) til det europeiske markedet. Selskapet har siden da vokst til å bli en bransjeleder på vanndispenser-løsninger: Våre løsninger har den høyeste kvalitet og moderne, brukervennlig produktdesign.

Forskning og utvikling er en viktig del av organisjonen, og vi investerer mye i arbeidet med å utvikle og produsere innovative kvalitetsprodukter – som benytter seg av høyteknologiske rensesystemer for vann. Blant disse kan nevnes FireWall (UV-belysnings-teknologi).

Waterlogic har et omfattende og voksende globalt distribusjonsnettverk, som dekker 50 land på tvers av Nord-og Sør-Amerika, Europa, Asia, Australia og Sør-Afrika: Dispensere som gir vann til arbeidsplasser, sykehus, skoler, hoteller og restauranter globalt.

Vannlogisk vannkjøler

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

Vi er sosiale