Historien om Purezza

Siden oppstarten i 2013 har Purezza blitt en stor suksess og serveres nå på tusenvis av spisesteder i 15 land i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia.

Godt vann har alltid vært en viktig del av måltids-opplevelsen: Målsetningen med Purezza Premium Water var å tilby en vanndispenser-løsning som kan bidra til en enda bedre opplevelse for gjestene, som samtidig er funksjonell, brukervennlig og er estetisk.

Vår visjon, sammen med økende etterspørsel etter bedre vann-løsninger, motiverte oss til å skape Purezza Premium Water: En enkel, moderne vann-løsning og et bedre og mer bærekraftig alternativ til vanlig flaskevann. Purezzas dispenser-løsninger gjør det mulig å ta i bruk egen vannforsyning i bygget. Løsningen anvender det nyeste innen filter-teknologi, og gir forfriskende kaldt vann rett fra tappekranen - med eller uten kullsyre. Vi har i tillegg modeller som kan tilby romtemperert vann, for kunder som ønsker denne valg-muligheten.

Purezza Premium Water er et mer bærekraftig vann, men også renere og bedre filtrert enn tradisjonelle vanndispenser-løsninger og flaskevann.

Fortsatt benytter mange aktører seg av flaske-baserte, tradisjonelle vann-løsninger: De er ikke bare kostbare. Flaskevann er også lite tidsriktig, ineffektivt, skadelig for miljøet og ikke tråd med forbruker-trendene. Stadig færre forbrukere ønsker å benytte seg av flaskevann: Purezza Premium Water-rett fra vannforsyningen i bygget har derfor raskt blitt et foretrukket alternativ.

Vi i Purezza Premium Water er drevet av ønsket om å skape bedre innovative løsninger - og skape enda bedre opplevelser for våre kunder og deres kunder.

Vi er dedikert til målet: Å involvere alle våre ansatte i det pågående innovasjons-arbeidet med å utvikle nye og bedre produkter av høy kvalitet: Som kan tilby forfriskende, rent vann som smaker godt. Vår visjon er å være i front med å tilby det beste alternativet til flaskevann.

Hvorfor valgte vi navnet Purezza? Navnet er inspirert av tradisjonene og verdiene som kjennetegner italiensk kvalitet innen håndverk og design: Renhet, enkelthet og raffinement. Vi har forsøkt å ta med oss den italienske tankegangen i utførelsen av Purezza Premium Waters designkraner, vannkraner og glass – og alt av materiell.

Purezza musserende vannkran som blir brukt på en restaurant

Om Purezza-konseptet

Purezza Premium Water er en dispenser-basert bordvann-løsning: Våre premium dispenser-løsninger gir deg enkelt tilgjengelig vann – der foretakets egen vannforsyning i bygget kan anvendes som kilde. Purezza gir deg en estetisk, brukervennlig løsning – funksjonell kvalitet som tar i bruk den nyeste filter-teknologien for rensing av vann. Løsningen inkluderer i tillegg eleganta glass-karafler og drikkeglass som kan brukes om og om igjen: Vi er en komplett vann-løsning for Horeca- bransjen.

Vår visjon

Å være den ledende, mest innovative leverandøren av dispenser-vannløsninger for Horeca-bransjen i Norge og globalt.

Vår misjon

Å levere høykvalitets vann, som smaker godt og alltid er rent og forfriskende: Enten dine kunder vil ha vann med eller uten kullsyre, iskaldt vann eller romtemperert vann. Vi ønsker å fremme bærekraftige strategier og gode kundeopplevelser for Horeca-bransjen.

Purezza premium glitrende og stille vannflasker

Om moderselskapet Culligan Norge AS

Emmett Culligan startet i 1936 sin virksomhet med en visjon om å levere bedre vann til private husholdninger.
I dag bidrar Culligan International positivt til folks helse og velvære over hele verden, ved å tilby renere vann og mykere vann gjennom miljøvennlige produkter med en eksepsjonell kundeservice.

Forskning og utvikling er en viktig del av organisjonen, og vi investerer mye i arbeidet med å utvikle og produsere innovative kvalitetsprodukter – som benytter seg av høyteknologiske rensesystemer for vann. Blant disse kan nevnes FireWall (UV-teknologi).

Vi har et omfattende og voksende globalt distribusjonsnettverk, som dekker 50 land på tvers av Nord-og Sør-Amerika, Europa, Asia, Australia og Sør-Afrika: Dispensere som gir vann til arbeidsplasser, sykehus, skoler, hoteller og restauranter globalt.

Purezza eies nå av Culligan

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

Vi er sosiale