På bakgrunn av den pågående krisen har vi tatt alle forhåndsregler med tanke på våre ansatte og vår service. Vi har iverksatt tiltak for i størst mulig grad å forhindre spredning av smitte. Dette medfører at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før vi besvarer deres henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi klarer.

På grunn av stor pågang vedrørende COVID-19 oppfordrer vi våre kunder til å sende oss e-post istedenfor å ringe, da får vi logget saker mer effektivt og får gitt en enda bedre service og ivaretatt våre kunder på en best mulig måte.

Purezza-forskjellen

Hovedfordeler med Purezza

Purezza gir en rekke fordeler for ethvert foretak. Uavhengig av størrelsen på foretaket eller forretningsmodell, så vil Purezza Premium Water alltid skape økte verdier.

Profitt-muligheter

Spar tid og penger med Purezza.

Kostnadsbesparelser for kullsyrevann

Purezza Premium Water har en fast månedspris. Det kan gi betydelige kostnadsbesparelser for de som har et middels eller høyt forbruk av vann på engangsflasker både med og uten kullsyre, ved til Purezza-systemet.

Allsidige inntektsmuligheter

Purezza Premium Water har en lav kostnad for hver dispenser-løsning, og det gir i tillegg allsidige muligher: Purezza kan brukes som basis for en uendelig mengde med smaksatte drikker, ved å tilføre fruktsirup, fruktjuice, fersk frukt og grønnsaker, bær eller urter. Allsidigheten til Purezza øker inntektsmulighetene - selv for små Horeca-foretak som ikke har et høyt forbruk av vann med kullsyre.

Fleksible prissettings-alternativer

Purezza kan selges til forbrukeren "per flaske", "per hode", "per bord", eller som et Premium-tilbud som del av en komplett drikkevare-pakkeløsning.

Miljøvennlig

Purezza eliminerer behovet for den tidkrevende logistikken rundt flaskevann: Transport og retur av pante-flasker, oppbevaringsplass og avfallshåndtering, bruk av transportvogner og plastproduksjon.

stor elv som renner gjennom en skog på en solrik dag

Plassbesparende: Enkelt å håndtere

Med Purezza Premium Water har du ikke lenger behov for å ta opp verdifull lagringsplass til flaskevann. Purezza-flaskene er i glass -ikke i plast – de er gjenbrukbare og tåler oppvaskmaskin: Gang på gang.

Purezza premium glitrende og stille vannflasker

Alltid friskt vann og praktisk tilgjengelig vann

Siden Purezza gir umiddelbar og enkelt tilgang til drikkevann – er det alltid helt ferskt og friskt: I motsetning til flaskevann som kan lagres i opp til to år før det blir servert. Purezza-løsningen gir deg ubegrenset tilførsel av friskt, sprudlende eller avkjølt vann. Du trenger aldri gå tom for vann, og du trenger aldri bestille vann med eller uten kullsyre igjen.

Purezza musserende vannkran som blir brukt på en restaurant

Allsidig

Purezza-løsningen trenger ikke å være kun «vanlig vann»: Tilfør fruktsirup, frisk frukt, bær grønnsaker og urter for å lage egenproduserte alkoholfrie drinker, vanlige cocktails, iste eller detox-vann.

Purezza musserende vann cocktail

Eksklusivt for Horeca-bransjen

Purezza er kun tilgjengelig som en vanndispenser-løsning koblet på vannforsyningen i bygget – til restauranter, kafeer, hoteller og andre Horeca-arenaer. Vannet er ikke tilgjengelig for kjøp i en vanlig detaljhandel. Det gjør Purezza Premium Water mer eksklusivt enn flaskevann og andre typer drikkevanns-løsninger tilgjengelig for privatmarkedet.

Purezza musserende vannkran som blir brukt på en restaurant

Purezzas globale nettverk

Purezza er tilgjengelig i 13 land og regioner: Australia, Europa og USA. Waterlogics distribusjons-nettverk strekker seg til over 40 markeder globalt, inkludert Asia, Europa, Nord-og Sør-Amerika, Afrika og Midtøsten. Dette gir oss mulighet til å levere og administrere løsninger i over 60 land over hele verden, samt gi omfattende service og support til alle våre kunder.

Finn ut mer

purezza distribusjonsmodell verdenskart

Vi er sosiale