Restauranter og kafeer

Våre Purezza-løsninger passer for alle typer bransjer innen Horeca: Restauranter, kafeer, hoteller, konferanse- og catering-tilbydere, barer og klubber.

Velsmakende og forfriskende drikkevann vil kunne gi deg et sterkt konkurransefortrinn: Slik at du kan levere en enda mer komplett og positiv opplevelse til dine kunder.

Purezza vanndispenseringsløsninger er effektive, av høy kvalitet og med høy kapasitet. Våre løsninger er eksklusivt rettet mot HORECA-sektoren og er en perfekt løsning for alle typer restauranter og kafeer.

Høy kapasitet

Godt vann er forventet av kundene – men ofte ikke prioritert som en viktig del av totalopplevelsen. Vi i Purezza forstår verdien og viktigheten av at du tilbyr kundene dine velsmakende, forfriskende vann. Systemene våre har en høy kapasitet, som passer for alle travle restauranter eller kafér. Samtidig gir Purezza også et potensial for økt profitt.

Premium flasker

Purezza-systemet inkluderer våre Premium Purezza flasker: Slik får du førsteklasses, iskaldt vann med kullsyre – men til en brøkdel av kostnaden sammenlignet med ordinært vann på flaske.

PUREZZA: LOKALT ELLER GLOBALT

VALGET ER DITT

Purezza Premium Water er en del av den globale Waterlogic-gruppen av selskaper. Enten du trenger en enkel løsning koblet på vannforsyningen i bygget til kun en eller to restauranter – eller du er del av en internasjonal restaurant-kjede som søker en helhetlig løsning – Purezza er et naturlig valg.

Skaff deg ditt Purezza-system I DAG

Finn ut mer

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?