Ledende teknologi

Dine gjester vil ha det ferskeste, mest smakfulle, iskalde vann -med og uten kullsyre. Purezza oppfyller deres forventninger hver eneste gang.

Våre dispenser- løsninger har to kjerneteknologier:

Filtrering

Filterbaserte rensesystemer av profesjonell kvalitet, brukes til å forbedre smak og redusere lukt. Det resulterer i velsmakende, forfriskende og krystallklart vann.

Ice bank-kjølesystem

Ice bank-kjøle-teknologi er en nødvendighet for travle Horeca-miljøer der store mengder iskaldt vann med og uten kullsyre må være tilgjengelig hele tiden.


Premium kjølt stille og glitrende vann til restauranter

For oss i Purezza, er kvalitet og smak viktig: Systemene våre bruker det siste innen filtreringsteknologi, spesialutviklet for bruk i høykapasitets-vanndispenser-løsninger.

  • Fibredyne II Media med AgION® antimikrobiell beskyttelse hemmer enhver potensiell bakteriell vekst.
  • Smak- og luktreduksjon, samt kjemisk- og urenhetsreduksjon
  • Submikron-teknologi reduserer smuss og partikler så små som 1/2 mikron i størrelse, og reduserer vannforurensning av mikrober som Cryptosporidium og Giardia.
  • Høykapasitets-reduksjon av kjemisk og mekanisk forurensning.
  • Teknologi som forbedrer smaken av vannet, og sørger for at kullsyren i vannet bevares.
  • Beholder viktige mineraler i drikkevannet.


Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

Vi er sosiale