Hva kundene våre sier

"Tidligere tilbød THE THIEF flaskevann av høy kvalitet til sine gjester: Både i restauranten, i baren og på alle hotellrom. - Vi ønsket satse på en mer bærekraftig løsning enn flaskevann. Med Purezza-løsningen minskes nå vårt CO2-fotavtrykk, da det ikke lenger er behov for transport. Dessuten reduseres avfallsmengden av både glass og plastflasker. Purezza-flaskene i glass kan vaskes og brukes igjen og igjen"

Haakon Sand
THE THIEF
Oslo

"Det var perfekt å få et system som sørget for godt og velsmakende vann. Vi slipper nå leveringer av mengder med flasker, og vi slipper retur av panteflasker" "Søppelmengdene har gått betydelig ned, og vi går aldri tom for produktet. Det er bare å skru på tappekranen, og velge med eller uten kullsyre. Dessuten er det så klart veldig plassbesparende og praktisk at vi ikke lenger må ha ekstra oppbevaringsplass til flaskevann"

Tommas Fokdal
Norefjell Ski & Spa
Buskerud

"Bærekraftig drift er nøkkelordet her. Både med tanke på råvarene vi tilbyr, men også hvordan vi driver vår restaurant. Det har med transport, søppelhåndtering og gjenbruk å gjøre. Alle er veldig fornøyde med løsningen. Personalet synes det er enkelt og jobbe med, og gjestene synes det er godt. De slipper i tillegg å betale for dyrt flaskevann med og uten kullsyre"

Mikael Svensson
Kontrast
Oslo

"Purezza-løsningen gjør at vi kan tilby gjestene våre det beste vannet, uten at de må betale mye for det. Tidligere hadde vi kun vann fra springen og flaskevann. Nå serverer vi bare Purezza, både med og uten kullsyre. Kvaliteten er helt klart bedre, og vi får variasjon uten flere engangsflasker"

Tommy Oppedal Raanti
Hos Fish & Cow
Stavanger

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

Vi er sosiale