På bakgrunn av den pågående krisen har vi tatt alle forhåndsregler med tanke på våre ansatte og vår service. Vi har iverksatt tiltak for i størst mulig grad å forhindre spredning av smitte. Dette medfører at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før vi besvarer deres henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi klarer.

På grunn av stor pågang vedrørende COVID-19 oppfordrer vi våre kunder til å sende oss e-post istedenfor å ringe, da får vi logget saker mer effektivt og får gitt en enda bedre service og ivaretatt våre kunder på en best mulig måte.

Global rekkevidde

Purezza Premium Water er en del av den globale Waterlogic-gruppen. Purezza er en smakfull, bærekraftig og økonomisk vannløsning: Uansett om du er ute etter en enkel løsning til et mindre hotell, kafé eller restaurant, eller til en større internasjonal hotell-kjede, så er Purezza et økonomisk og miljøvennlig valg.

Siden oppstarten i 2013 har Purezza vellykket vokst og vi er stolte av at det serveres på tusenvis av spisesteder i 15 land, inkludert Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa og Australia.

Waterlogic Distribution-nettverket dekker over 60-markeder globalt inkludert Kina, Singapore, Hong Kong, Europa, Sør-Amerika og Midtøsten.

Våre distribusjonspartnere gir oss muligheten til å levere en komplett vannløsning som inkluderer installasjon, vedlikehold og service.

Vi forplikter oss til å tilby deg en verdifull merkevare, et produkt og en tjeneste som er kompromissløs: Uavhengig om du er en global elleren lokal kunde – et mindre eller et større foretak.

purezza distribusjonsmodell verdenskart

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

For mer informasjon kontakt oss nå

Finn ut mer

Vi er sosiale