På bakgrunn av den pågående krisen har vi tatt alle forhåndsregler med tanke på våre ansatte og vår service. Vi har iverksatt tiltak for i størst mulig grad å forhindre spredning av smitte. Dette medfører at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før vi besvarer deres henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi klarer.

På grunn av stor pågang vedrørende COVID-19 oppfordrer vi våre kunder til å sende oss e-post istedenfor å ringe, da får vi logget saker mer effektivt og får gitt en enda bedre service og ivaretatt våre kunder på en best mulig måte.

Barer & Klubber

Purezza-løsningen gir store inntekts-muligheter for barer og klubber

Skap den gode stemningen

Barer og klubber gis med Purezza-systemet mulighet til å eksperimentere med utviklling av nye drinker og skape nye smaksopplevelser. En ekstra piff til ditt serveringssted kan fås ved hjelp av Purezza: Løsningen er alllsidig, brukervennlig, lønnsom, gir mindre logistikk og gir deg økt profitt.

Høykapasitets-tappekraner for travle serveringssteder

Våre vanndispenserløsninger som blir koblet på vannforsyningen i bygget, er robuste og pålitelige. Purezza Premium Water-tappekraner kan tilby flere valg for kapasitet per time – alle tilpasset for å dekke behovene til travle barer og klubber.

Hvorfor trenger serveringsstedet Purezza?

Skaff deg ditt Purezza-system I DAG

Finn ut mer

Vi er sosiale