banner image

Gourmetpizza i det gamle teateret

Publisert på: 30/08/18 Publisert av: Océane Bidault

Restaurant Teatro i Oslo har spesialisert seg på gourmet-pizzaer og iskrem. Purezza ble valgt fordi Teatro ønsker en grønn profil på sin virksomhet.

- Vi lager både røde og hvite pizzaer, hvor vi presenterer nordiske råvarer som løyrom og blomkål, men også mer tradisjonelle spekemat-pizzaer av italiensk opprinnelse. Iskremen lages med kjærlighet og kan enten bestilles per kule eller på en istallerken med våre åtte smaker, sier daglig leder for Teatro, Jon-Andreas Lysebo.

Fikk raskt gode anmeldelser

Restaurant Teatro ble startet opp i november 2015 av Ole Jonny Eikefjord, i samme lokaler som ærverdige Christiania Teater.

- Det var nettopp på grunn av teateret og våre tynne italienske pizzabunner at navnet Teatro var på sin plass, sier Lysebo.

Aftenpostens OsloBy ga Teatro en sterk første anmeldelse, og ble i samme avis i 2016 stemt inn som folkets valg under nomineringen av Oslos beste restauranter.Senest i april i år, beskrev anmelderne i Aftenposten pizzaen for kanskje landets beste.

- Teatro har blitt en populær plass for både Oslofolket og turister, sier han.

Teatro har spesialisert seg på pizza og is, men har også et selskapslokale der gjestene tilbys alt fra 3 til 8 retter, sharing-menyer og skreddersydd mat til arrangementer.

- Vårt selskapslokale rommer opp mot 250 personer for sittende bespisning, sier Jon-Andreas Lysebo.

Restauranten har tross sin ekspertise og kvalitetsråvarer, vennlige priser forteller Lysebo.

- Vi har pizzaer for enhver anledning, med vennlige priser fra 176 kroner til 245 kroner, sier han.

Restaurant Teatro i Oslo

Bedre lagerplass – bra for miljøet

Hovedgrunnen til at Teatro valgte Purezza-systemet var logistikk. Men det var også et miljøvalg.

- Ved å ha gjenbruk på flasker så slipper vi utfordringen med begrenset lagerplass. Dessuten sparer vi miljøet for mye unødvendig glassavfall. Flaskene er også tiltalende som gjør det praktisk å kunne plassere vannet på bordet til gjestene, sier Jon-Andreas Lysebo.

Før Purezza fra Waterlogic, tilbød restauranten vanlig flaskevann til sine kunder.

Vi fikk dette på plass i løpet av første driftsåret i 2016. Både ansatte og gjester er fornøyde med løsningen, sier Jon-Andreas Lysebo.

- Hvordan har Purezza styrket deres merkevare?

- Purezza har vært en samarbeidspartner som vi føler passer perfekt med vårt fokus på grønn drift. Det er flott å både sette miljøet i fokus, og samtidig tilby gjestene det gode vannet som de ønsker, sier han.

Nettside:

https://www.restaurantteatro.no/

Booking:

https://eikefjordrestaurants.2book.se/

Veibeskrivelse:

Er du interessert i å servere Purezza på ditt serveringssted?

Du kan nå finne Purezza på serveringssteder over hele Nord-Amerika, Europa og Australia. Nøkkelen til vår suksess ligger i det omfattende utvalget av Purezza-produkter som gjør det mulig for restauranter, kafeer, hoteller og konferansesentre å selge en bærekraftig vannløsning med positiv innvirkning på bunnlinjen.

Kontakt oss for å snakke med en Purezza-ekspert i dag for å finne det riktige produktet og tjenesten skreddersydd ditt serveringssteds behov.