På bakgrunn av den pågående krisen har vi tatt alle forhåndsregler med tanke på våre ansatte og vår service. Vi har iverksatt tiltak for i størst mulig grad å forhindre spredning av smitte. Dette medfører at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før vi besvarer deres henvendelse. Vi tar kontakt så raskt vi klarer.

På grunn av stor pågang vedrørende COVID-19 oppfordrer vi våre kunder til å sende oss e-post istedenfor å ringe, da får vi logget saker mer effektivt og får gitt en enda bedre service og ivaretatt våre kunder på en best mulig måte.

Vi har et mål

EN GRØNN MISJON!

Vi er forpliktet til å redusere karbonavtrykket vårt, og skape langsiktig verdi for våre kunder gjennom bærekraftige drikkevannløsninger.

30 millioner

Vår visjon er å lede an i arbeidet med å fjerne 30 000 000 engangsflasker hvert år, fra leverings-kjeden til service-bransjen globalt: Purezza Premium Water kan bidra til en mer bærekraftig Horeca-bransje.

Stadig flere forbrukere tar avstand fra lite miljøvennlige business-praksiser: Derfor må service-bransjen være med på skape endringer ved å velge mer etiske og miljøvennlige løsninger. Ved å integrere bærekraftig forretningsvirksomhet i tilbudet til kundene dine, sørger du for å gjøre en forskjell. Men Purezza kan også positivt påvirke bunnlinjen.

Med Purezza kan det påvirke bunnlinjen din positivt.

Finn ut mer

Innen utgangen av 2019 vil Purezza ha bidratt til å fjerne nesten 40 000 000 engangs-plastflasker fra leveringskjeden til servicebransjen globalt: På under 7 år.


Bli med på laget!

Ja! Jeg vil gjerne bli grønn