Purezza-bloggen

Les bloggen vår for suksesshistorier, kundeintervjuer og gode tips om mat og drikke.

5 måter å gjøre hotellet mer bærekraftig på

Publisert på: 12/02/20 Publisert av: Mark Barber

Etter hvert som virksomheter over hele verden gjør driften sin mer bærekraftig, blir det stadig viktigere for kafeer, restauranter og hoteller å bli grønnere.

Les mer

Hvor viktig er godt vann til vin og mat?

Publisert på: 15/01/20 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

God vin og god mat hører sammen. Men hva med vannet til vinen? Kan jeg drikke kullsyreholdig vann til all vin? Hva passer egentlig til rødvin eller hetvin? Vinkelner Heidi Iren Hansen…

Les mer

Den første FN-anerkjennelsen for CO2-kutt

Publisert på: 09/10/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

Smakfulle småretter inspirert av Østen. Men også taquitos som skal bidra til CO2-kutt. I år ble restauranten i Oslo det første spisestedet i verden med FN-anerkjennelsen «Climate…

Les mer

Norges beste hotell slutter med vann på plast

Publisert på: 05/06/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

815 meter over havet gir Norefjell Ski & Spa deg opplevelser for alle sansene: Friluftsliv i storslått natur og avslappende spabehandlinger.

Les mer

Slik er Bergens nye, men klassiske hotell

Publisert på: 24/04/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

Klassisk hotell i ny drakt: Hotel Norge i Bergen åpnet for første gang i 1885. I 2018 gjenoppstod hotellet med Purezza-restaurantvann på menyen.

Les mer

Skaper smaks-kontraster med lokale norske råvarer

Publisert på: 20/03/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

Restauranten ble først etablert som et bistro-konsept på Vika

Les mer

Baltazar er Norges beste italienske restaurant

Publisert på: 08/02/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

I over 20 år har Baltazar i Oslo levert folkelige, italienske kvalitetsretter til nordmenn.

Les mer

Rimelig gourmetrestaurant på Frogner

Publisert på: 11/01/19 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

Topphem er gourmetrestauranten du har råd til å besøke også på en helt vanlig hverdag.

Les mer

Elsker du kjøtt? Eller er fisk din favoritt?

Publisert på: 13/12/18 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

Hos Fish & Cow i Stavanger kan du få begge deler. Spisestedet er et moderne brasseri, som valgte Purezza for å sikre en mer bærekraftig restaurantdrift.

Les mer

Autentisk italiensk på Skur 33

Publisert på: 12/11/18 Publisert av: Rita Tvede Bartolomei

I en tidligere lagerbygning langs Oslo havn, kan du få servert autentisk italiensk mat der fisk og skalldyr er stjernene på menyen. Flaskevann følte de ikke var bærekraftig nok,…

Les mer